måndag 1 oktober 2007

Den perfekta smaken

Det finns inget godis. Jag har gått igenom allt i mitt huvud och INGET godis är gott. Vi som skulle ha en trevlig hemmakväll innan min man flyger till fjärran land. Det ända jag kom att tänka på var avacado och räkor. Och det är ju inget godis. Avacadon var inte mogen så det får bli bara te istället.
Jag är lite orolig över att få upp mej själv och barnen i tid. Vad är det värsta som kan hända? Svar: att jag blir sen till skolan. Eller att det regnar. Jag tror jag överlever det.
När slutade godis vara gott? När blev det äckligt?
Jag är fortfarande på jakt efter den perfekta smaken, har inte hittat den än. Jag hittade den en gång i Usa. Men jag har glömt bort vad det var jag åt. Men jag kommer tydligt ihåg att jag sa: "Här är den, den perfekta smaken som jag alltid letat efter" Fast jag sa det på engelska. Jag tror det kan ha varit körsbär jag åt då. Körsbär är det godaste bäret, det bara är så. OK, vilda åkebär är också en favorit. Åkebär! Det är jag sugen på... NU!
-Varsch finns dom? (det var på norrländska)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den perfekta smaken är ju NH4Cl - alltså salmiak! I alla fall i några minuter åt gången :)

Ingela sa...

Mmmm... du får det att låta så gott, NH4Cl!!!
Är inte det grått?
Hur ser tungan ut efter det?
Jag ska köpa det i smyg och minnas min barndom.

Anonym sa...

Pulvret är vitt och enligt Wikipedia: "Det ursprungliga skälet för att tillverka det var för att använda det som gödningsmedel"