söndag 6 januari 2008

Finns det tur?

Idag blev min man med familj bjudna på nybakat bröd hos filmmakaren. Han som följde med min man till Japan för att filma en dokumentär. Det var jätteroligt att se hur filmer blev/blir, (den inte är helt färdig redigerad än.)
Jag har inte sett några rörliga bilder alls från när dom var i Japan. Jag tyckte han hade fångat min mans funderingar och hans sökande väldigt bra.
Jag själv gillar inte att resa så mycket, det är nästan mer jobbigt än kul faktiskt. Min bästa resa var nog en av gångerna när vi var i Las Vegas, kanske andra gången? eller tredje gången...definitivt inte fjärde gången i alla fall (då var vi fattiga) Det var ju lite speciellt och sitta och spela ihop till matpengar i nickel-town mitt i natten. Kanske man kan skratta åt det så här efteråt ändå...ha ha ha. Nej det kan jag inte! Såren och förnedringen sitter för djupt.
Undrar om det är kul att spela på kasino i Japan? Antagligen roligare än i Sundsvall. Det är inte samma sak att spela med svenska pengar. Det är ju liksom RIKTIGA pengar.
Nej, imorgon ska jag köpa två trisslotter och kanske jag ska testa spela på Lotto ändå, det var ju kanske 20 år sedan jag gjorde det sist. Undrar hur det fungerar nuförtiden?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lotto regerar, å alltid blir det nån tjuga då och då... :-)

Ingela sa...

Jag har aldrig vunnit något, det ligger inte i mina gener. Fast en gång fick jag tre tvapparater på en triss, men det var när dom precis hade börjat med det. Jag visste inte vad dom betydde, det var väldigt oklart på baksidan av lotten så jag slängde den i en sopkorg på Odangatan. Är det tur?